مجله اسپورتینا

جدیدترین مطالب ورزشی

مجله اسپورتینا

جدیدترین مطالب ورزشی

آیا قبل یا بعد از افطار باید فعالیت بدنی انجام دهم؟

در ماه رمضان ، بسیاری از افراد فعالیت های بدنی مانند عدم انجام تمرین در هنگام روزه داری را کاهش می دهند زیرا ورزش به دلیل از دست دادن مایعات باعث تشنگی ما می شود که نتیجه آن روزه داری قطع است. در واقع فعالیت بدنی هنگام روزه گرفتن تصوری را ایجاد می کند که برای سلامت بدن مهم است. مطالعه ای که توسط محققان تونسی از Universiti Sfax و CHU حبیب بورگیبا انجام شد ، نشان داد که فعالیت بدنی تأثیر خوبی در سلامتی بدن در هنگام روزه داری دارد. این را می توان از پارامترهای ترکیب بدن ، خون شناسی و بیوشیمی در افرادی که فعالیت های ورزشی انجام داده اند و تغییرات بهتری را تجربه کرده اند ، یعنی کاهش وزن ، کاهش توزیع چربی بدن و افزایش استقامت ، مشاهده کرد.

با برداشت مثبت ، ورزش منظم در طول ماه رمضان برای سلامتی مفید است. با این حال ، برای اینکه ورزش در روزه داری ما تداخل ایجاد نکند ، برخی از این موارد قبل از ورزش باید مورد توجه قرار گیرند.

 

چه موقع زمان مناسبی برای ورزش در هنگام روزه داری است؟

تعیین اینکه آیا تمرینات وجود دارد باید بسته به هدف خود تمرین قبل یا بعد از افطار انجام شود. به عنوان مثال ، آیا هدف از ژیمناستیک شما حفظ تناسب اندام ، یا افزایش و تداوم تن عضله است؟ علاوه بر این ، توجه به شدت تمرینات در حال انجام و همچنین وضعیت بدن در زمان آموزش ، همانطور که توسط detikHealth ذکر شده است ، لازم است:

برای حفظ تناسب اندام و سلامت بدن

اگر هدف از ژیمناستیک شما حفظ تناسب اندام و سلامت بدن است ، ورزش باید صبح بعد از سحر انجام شود. این به این دلیل است که در صبح ، دمای هوا هنوز تازه است و باعث تشنگی بیش از حد هنگام انجام فعالیت های ورزشی نخواهد شد. ترکیب پیشنهادی ژیمناستیک 70 درصد کاردیو و 30 درصد وزنه برداری است.

برای حفظ قدرت عضلات

اگر هدف حفظ قدرت عضلانی است ، باید در غروب حدود 1.5 ساعت تا 2 ساعت قبل از افطار انجام شود. اگر بعد از انجام تمرینات احساس خستگی و تشنگی کردید ، نیازی به نگرانی نیست زیرا این کار تقریباً با افطار انجام می شود و در صورت خشکسالی ، می توان آب از دست رفته را در افطار دوباره تعویض کرد. ترکیب توصیه شده ورزش 50 درصد کاردیو و 50 درصد وزنه برداری است.

برای افزایش قدرت و توده عضلانی

اگر می خواهید قدرت و توانایی عضلات را افزایش دهید ، سطح ورزشی که انجام می دهید از سایر تمرینات بالاتر است. بنابراین بهتر است این ورزش بعد از افطار انجام شود زیرا این تمرین کاملاً سنگین است. خستگی و تشنگی در هنگام ورزش مشکلی ایجاد نخواهد کرد زیرا فرد هنوز هم می تواند بلافاصله به طور معمول در طول تمرین بنوشد. ترکیب توصیه شده ژیمناستیک 30 درصد کاردیو و 70 درصد وزنه برداری است.

مواردی که باید قبل از انجام ورزش در ماه رمضان مورد توجه قرار گیرند

با توجه به موارد زیر می توان ورزش را در یک دوره زمانی بین 30 دقیقه تا حداکثر 60 دقیقه انجام داد:

      • ورزش های قلبی عروقی سبک مانند پیاده روی یا دوچرخه سواری انجام دهید. این می تواند باعث سوزاندن کالری و افزایش استقامت ، افزایش انعطاف پذیری و سم زدایی و شل شدن عضلات فعال شود. یا فعالیت های ساده تمرین عضله مانند تمرین عضله ، فشارها ، و نشستن
      • قبل از ورزش مقدار زیادی آب بنوشید. نوشیدنی های آبی مانند آب نارگیل می توانند الکترولیت ها را در بدن افزایش دهند ، که می تواند به عملکرد قلب ، عصب و عضلات کمک کند.
      • ورزش زیاد شدید مانند دویدن انجام ندهید ، پله ، یا وزنه برداری سنگین زیرا ممکن است به مفاصل یا عضلات آسیب برساند و منجر به عوارضی مانند فشار خون پایین ، افت قند خون و سرگیجه شود.
      • اگر احساس خستگی ، گیجی یا مریضی دارید ، حتی اگر از شدت ورزش کاسته اید ، ورزش را ادامه ندهید.
      • اگر می خواهید سالن ورزشی مناسب داشته باشید از غذاهایی که در روغن اضافی یا غذاهای چرب سرخ می شوند خودداری کنید.

همه افراد سابقه سلامتی متفاوتی دارند. اگر در حال حاضر تحت مراقبت پزشکی دکترا هستید یا بیماری مزمن دارید ، بهتر است قبل از شروع ورزش در طول روزه داری ، ابتدا به فعالیت های بدنی خود با پزشک مراجعه کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد